Prioritera synen

Ögonen är minst lika viktiga som öronen när du sysslar med musik. Nu när tekniken är utvecklad och vi sitter framför skärmar oftare är det viktigt att ta hand om synen och se den som ett arbetsredskap. Du kan behöva nya glasögon utan att veta om det!

Varför skaffa nya?

Många väljer att inte uppdatera sina brillor förrän de gamla går sönder eller tappas bort. Men det många inte vet är att det kan finnas anledning till att uppdatera glasen redan innan detta sker. Visste du att synen förändras med tiden och du kan behöva införskaffa nya glasögon tidigare är du tror?

Musik för ögonen

Vi använder mestadels hörseln när vi producerar och spelar musik. Däremot är synen minst lika viktig att hålla skarp. När vi läser noter, jobbar i mjukvaruprogram och ska stränga om instrument är det viktigt att se klart och tydligt.

Uppgradera stilen

Om du är intresserad av musik är du troligtvis också intresserad av stil i någon grad. Dina glasögon är ansiktets accessoar och minst lika intressant som klädesplagg och skor. Klicka här för att spana in nya alternativ till din kollektion och unna dig ett par nya glasögon. Nu är det dags att ta hand om dina ögon!