Fixa till en skön musikhörna hemma

Vi lär oss att möblera och inreda i hemmet utifrån de mest funktionella och nödvändiga delarna av rummet. I sovrummet anpassar vi oss efter sängen, i hallen anpassar vi oss efter förvaringen, och i vardagsrummet anpassar vi oss efter soffan och TV:n.

Vi vill dock uppmuntra till att prova att inreda efter stereon, högtalaren, radion eller vad du nu äger för musikanläggning. Kanske har du rentav ett piano eller ett trumset som du vill inreda efter?

Gör en musikhörna på rätt sätt

Vi vill påstå att en musikhörna är en bra start, om du inte har plats för ett helt musikrum. I hörnan räcker det egentligen med en fåtölj, ett par stolar, några kuddar, eller en hylla för din musikanläggning. Om du vill göra hörnan riktigt musikvänlig rekommenderar vi däremot rejält med textilier så att musiken inte ska eka för mycket. Sedan behöver du också rätt sorts belysning som du kan anpassa efter den stämning du vill matcha musiken med.

När du funderat på hur du vill inreda kan du kika på utbudet online. Där erbjuds allt ifrån möbler till lampor och plädar. Så kolla in dessa och skapa din perfekta musikhörna redan idag!